Puiul și orezul la cuptor Bleu necesită aproximativ 5 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 686 calorii, 30g de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 10 gurmanzi și bucătari. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, amestec de condimente cajun, orez și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Cordon bleu de pui la cuptor, Cordon Bleu De Pui La Cuptor, și Cordon Bleu de pui și orez.
Instrucțiuni
1
Așezați coapsele de pui într-o pungă mare resigilabilă; se toarnă sos de brânză albastră. Înveliți puiul cu pansament, stoarceți excesul de aer și sigilați punga. Marinați la frigider timp de 4 ore până peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Brânză Albastră
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2
Preîncălziți cuptorul la 420 grade F (216 grade C). Pulverizați un vas de copt de 9x13 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu; gatiti si amestecati telina in uleiul incins timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați ceapa; gătiți și amestecați până când ceapa este lucioasă și înmuiată, aproximativ 5 minute. Se amestecă usturoiul; gatiti 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
Transferați amestecul de ceapă în vasul de copt pregătit; întoarceți tigaia la arzător.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
6
Se toarnă restul de 1 lingură de ulei de măsline în tigaie; gătiți și amestecați orezul în uleiul fierbinte până când este parfumat, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Amestecați bulionul de pui, orezul și oțetul în amestecul de ceapă din vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
8
Scoateți puiul din marinată și aranjați-l în vasul de copt, creând 2 rânduri de coapse de pui una lângă alta. Aruncați marinada rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
9
Presărați fiecare coapsă de pui cu condimente Cajun. Înveliți coapsele de pui cu 1 cană de pesmet panko. Acoperiți vasul de copt cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
10
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Scoateți folia de aluminiu din vas. Se toacă frunzele de țelină rezervate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grapefruit Roșu, Supremat, Bucăți înjumătățite
Carne Măcinată
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
12
Presărați coapsele de pui cu restul de 1/2 cană de pesmet panko și brânză parmezan-Romano; presărați frunze de țelină tocate peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
Grapefruit Roșu, Supremat, Bucăți înjumătățite
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
13
Continuați să coaceți puiul până când nu mai este roz la os și sucurile curg limpede, încă aproximativ 10 minute. Un termometru cu citire instantanee introdus lângă os ar trebui să citească 165 grade F (74 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)
14
Porniți broilerul cuptorului și fierbeți puiul până se rumenesc și crocant, 1 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
15
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească timp de 10 minute înainte de servire.