Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 52 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 30 și costă 25 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați fasole, taco Bell și salsa chunky, orez instant și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pui și orez din sud-vest, Southwestern Crock-Pot pui și orez, și Pachete De Folie De Pui Și Orez Din Sud-Vest pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul în tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați pui și ceapă; gatiti si amestecati pana cand puiul este fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Adăugați fasole, salsa, porumb și bulion. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, Scursă
1-1/2 Cană Supă De Pui
Dientes De Ajo
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
4
Se amestecă orezul; acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper