Puiul și morcovii glazurați cu miere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 578 calorii, 36g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,37 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână frunze de cimbru, coapse de pui, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma baconul, puteți urma acest fel principal cu Cataramă De Afine ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Încercați Morcovi glazurați cu miere, Morcovi Glazurați Cu Miere, și Morcovi Glazurați Cu Miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gătiți și scurgeți tăiței conform instrucțiunilor de pe pachet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
2
Între timp, în tigaie de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați pui, slănină, ceapă și morcovi. Gatiti 8-10 minute, amestecand ocazional si intoarcand puiul o data, pana cand puiul se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Pui întreg
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Ceapă
4
Se amestecă miere, oțet și cimbru. Reduceți căldura la mediu. Capac; gatiti 5 minute. Descoperiți; gătiți cu 5 până la 8 minute mai mult, amestecând frecvent, până când legumele sunt fragede și sucul de pui este limpede când centrul celei mai groase părți este tăiat (180F).