Pui și legume cu busuioc de lămâie
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Puiul și legumele cu busuioc de lămâie ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 3,13 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 334 calorii. Dacă aveți la îndemână sos de prăjit cu lămâie-busuioc, pudră de usturoi, piept de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Legume și tăiței cu lămâie-busuioc, Pui de lămâie-busuioc cu busuioc Aioli, și Jardiniere Penne cu pui si legume in sos de busuioc.
Instrucțiuni
Gatiti orezul conform indicatiilor de pe ambalaj.
Între timp, tăiați puiul în benzi de 2x1/4 inci. Pulverizați tigaie antiaderentă de 12 inci cu spray de gătit; se încălzește la foc mediu-mare.
Adăugați pui; se presara cu piper si praf de usturoi. Gatiti si amestecati 4 pana la 6 minute sau pana se rumenesc.
Adăugați ceapa; gatiti si amestecati 2 minute.
Se amestecă legumele congelate și apa.
Se încălzește la fierbere; reduceți căldura la mediu. Acoperiți și gătiți 5 până la 7 minute, amestecând ocazional, până când legumele sunt fragede.
Se amestecă sosul de prăjit și amidonul de porumb până se omogenizează; se amestecă în amestec în tigaie.
Se încălzește până la fierbere, amestecând constant. Se fierbe și se amestecă 1 minut. Împărțiți orezul între boluri. Se acoperă cu amestec de pui.