Pui și legume
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete principale, așa că încercați puiul și legumele. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 339 calorii. Pentru $2.66 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă de la Taste of Home necesită parmezan, roșii prune, piper și condimente. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, care este extraordinar. Rețete similare includ Ramen cu pui și legume, Pui cu legume și sos, și Skillet Chicken ' n ' Veggies.
Instrucțiuni
Aplatizați puiul la 1/4 in. grosime; se presara cu sare si piper. Într-un castron puțin adânc, combinați pesmetul, brânza și condimentul Italian. Înveliți puiul în amestec de pesmet.
Într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit, gătiți puiul în 2 lingurițe de ulei la foc mediu timp de 3-4 minute pe fiecare parte sau până când nu mai este roz.
Scoateți și păstrați cald.
Se sotează spanacul în uleiul rămas doar până se ofilește. Se amestecă roșiile și usturoiul; gatiti 3 minute mai mult.