Pui și cârnați Jambalaya

Pui și cârnați Jambalaya
Jambalaya de pui și cârnați ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 3,59 USD pe porție. O porție conține 850 calorii, 42G de proteine, și 48G de grăsime. Această rețetă de la Epicurious are 481 de fani. Un amestec de pudră de chili, coapse de pui, tasso și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este extraordinar. Încercați Cârnați Și Pui Jambalaya, Pui și cârnați Jambalaya, și Pui și cârnați Jambalaya pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Poziționați raftul în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți la 350 F. gătiți slănina într-o oală foarte mare la foc mediu-mare până se rumenesc, dar nu încă crocante, amestecând des, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați cârnați afumați, andouille și tasso. Saut până când carnea începe să se rumenească în pete, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Andouille CârnațiAndouille Cârnați
3
Adăugați ceapa, țelina și ardeii grași. Gatiti pana cand legumele incep sa se inmoaie, amestecand ocazional, 10-12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
LegumeLegume
țelinățelină
CeapăCeapă
4
Se amestecă în pui. Gatiti pana cand in afara puiului devine alb, amestecand des, 5 pana la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
5
Se amestecă boia de ardei, cimbru, pudră de chili și 1/4 linguriță cayenne. Gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
CimbruCimbru
6
Adăugați roșiile tăiate cubulețe cu ardei iute și bulion; se amestecă pentru a se amesteca bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Ardei IuteArdei Iute
BulionBulion
7
Adăugați mai mult cayenne, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
8
Se amestecă în orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
9
Aduceți jambalaya la fiert. Oală de acoperire.
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
10
Se introduce în cuptor și se coace până când orezul este fraged și lichidele sunt absorbite, 45 până la 48 de minute. Descoperă oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
11
Se amestecă ceapa verde tocată în jambalaya; presărați jambalaya cu pătrunjel tocat și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
PătrunjelPătrunjel

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Cajun funcționează foarte bine cu Albarino, vin de culoare roșie și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. La Marea Kristy Vineyard Albarino cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
La Marea Kristy Vineyard Albarino
La Marea Kristy Vineyard Albarino
Luminos, proaspăt și crocant, cu note de caș de lămâie și mandarină. Pe gust prezintă textură elegantă și aciditate strălucitoare pe finisaj.Se împerechează bine cu stridii, pește la grătar și bucătării picante.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții10
Scor De Sănătate31
BucătăriiCajuncreol
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista