Pui și ciuperci cu cuscus
Puiul și ciupercile cu cuscus ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1093 calorii, 58G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $ 8.25 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 19 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ulei de măsline, ciuperci cremini, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi cuscusul, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Mango Cu Cuscus ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este minunat. Încercați Ardei gras mediteraneeni umpluți cu cuscus, pui și ciuperci, Cuscus cu ciuperci, și Cuscus-Ciuperci Umplute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. aruncați ciupercile, 2 linguri ulei de măsline, usturoiul, chimenul, scorțișoara, 1/2 linguriță sare și piper după gust pe o foaie de copt cu margini. Frecați pieptul de pui cu restul de 1 lingură de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Aranjați pielea de pui cu fața în sus printre ciuperci. Prăjiți până când pielea de pui este crocantă și aurie și un termometru introdus în partea cea mai groasă înregistrează 165 de grade F, 25 până la 30 de minute. Între timp, gătiți cuscusul cu caisele tocate pe măsură ce pachetul direcționează. Condimentează cu sare și piper.
Transferați puiul în farfurii. Aruncați ciupercile cu sucul de lămâie, cilantro sau mărar și sare și piper după gust.
Serviți puiul cu ciupercile, cuscusul și iaurtul.
Fotografie de Antonis Achilleos