Pui și brânză umplute Jumbo scoici

Pui și brânză umplute Jumbo scoici
Pui și brânză umplute Jumbo scoici ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 684 calorii, 47G de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $2.7 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sos de roșii, busuioc, brânză cheddar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ou ai putea urma acest curs principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Brânză și spanac umplute Jumbo scoici, Coji Jumbo umplute cu brânză cu sos Marinara, și Coji Jumbo Umplute Cu Șuncă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați pastele și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până la dente; se scurge. Separați cojile și lăsați-le să stea, astfel încât să nu se atingă, pe hârtie cerată sau folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
3
Într-o tigaie mare la foc mediu, combinați puiul, ceapa, oul și firimiturile de pâine. Gatiti pana cand puiul nu mai este roz. Condimentează cu oregano, busuioc, sare și piper. Se amestecă trei sferturi din mozzarella mărunțită și cheddar; gătiți până se topesc brânzeturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mozzarella MărunțităMozzarella Mărunțită
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Crenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, OpționalCrenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, Opțional
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Umpleți cojile cu amestec de pui, folosind o lingură și puneți-le într-un vas de copt de 9 x 13. Acoperiți cojile cu sosul de roșii și acoperiți cu brânza rezervată. Se acoperă cu folie și se coace 45 de minute, sau până se rumenesc ușor și se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista