Pui întreg la grătar cu rucola ofilită

Puiul întreg la grătar cu rucola ofilită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 75g de proteine, 64G de grăsime, și un total de 893 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $3.16 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare și piper, ceapă perlată murată, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sardine La Grătar Peste Rucola Ofilită, Rucola Ofilită, și Salată De Rucola Ofilită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aprindeți un grătar folosind 6 kilograme de brichete de cărbune sau 8 kilograme de cărbune din lemn de esență tare. Când flăcările s-au stins și cărbunii sunt albi la exterior, împărțiți cărbunii în jumătate și împingeți pe fiecare parte a grătarului, lăsând centrul gol. Acoperiți fiecare grămadă de cărbuni cu jumătate din crenguțele de rozmarin.
Condimentați puiul în interior și în exterior cu o cantitate bună de sare și piper. Îndoiți vârfurile aripilor sub spate și legați picioarele împreună. Așezați puiul în centrul grătarului, cu pieptul în sus. Acoperiți grătarul și gătiți puiul fără să vă întoarceți timp de aproximativ 50 de minute sau până când un termometru citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă a coapsei înregistrează 16
Transferați puiul pe o placă de sculptură și lăsați-l să se odihnească timp de 10 minute.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare.
Adăugați rucola și amestecați la foc moderat până se ofilesc, aproximativ 1 minut. Se condimentează cu sare și piper.
Întindeți rucola pe un platou. Sculptați puiul și aranjați-l pe rucola ofilită; se servește cu ceapa perlată murată rapid.