Pui în tigaie cu sos porcini-castane cu spanac la abur și orzo

Pui în tigaie cu sos porcini-castane cu spanac la abur și orzo
Pui în tigaie cu sos porcini-castane cu spanac la abur și orzo durează aproximativ 35 de minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 1325 de calorii, 72 g de proteine și 23 g de grăsimi per porție. Această rețetă servește 4 și costă 5,57 USD per porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de smântână groasă, usturoi, cimbru și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Vă este adus de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor excelent de 85%. Fripturile de coastă în tigaie cu porcini și rozmarin, fripturile de ton în tigaie cu sos de spanac de roșii și Orzo cu pui și spanac într-o tigaie sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Gatiti orzo conform instructiunilor de pe ambalaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac, Curatat Si Fiert La Aburi La Cuptorul Cu MicroundeSpanac, Curatat Si Fiert La Aburi La Cuptorul Cu Microunde
2
Înmuiați ciupercile în 1 cană de apă fierbinte timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Se condimenteaza puiul cu sare si piper si se adauga in tigaia incinsa. Se calesc 2 minute pe fiecare parte, pana se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
4
Scoateți puiul din tigaie și lăsați-l deoparte. În aceeași tigaie, se adaugă usturoiul și şalota și se călesc 3 minute, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
5
Adăugați sherry și cimbru și gătiți 1 minut. Puneți puiul în tavă cu bulionul de pui și castanele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
CastaneCastane
2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
6
Scurgeti ciupercile printr-o sita tapetata cu un prosop de hartie si adaugati in tava cu lichidul de inmuiere strecurat. Se fierbe 5 minute, până când puiul este gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
7
Scoateți 2 jumătăți de piept de pui și rezervați pentru o altă masă. În tigaie, adăugați smântână groasă și fierbeți 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Piept De PuiJumătăți De Piept De Pui
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
8
Luați de pe foc și serviți sosul de pui și ciuperci peste jumătate din pastele orzo, rezervând a doua jumătate de orzo pentru o altă masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
9
Serviți spanacul în parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate79
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista