Pui în tigaie cu sos porcini-castane cu spanac la abur și orzo

Pui în tigaie cu sos porcini-castane cu spanac la abur și orzo
Pui în tigaie cu sos porcini-castane cu spanac la abur și orzo durează aproximativ 35 de minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 1325 de calorii, 72 g de proteine și 23 g de grăsimi per porție. Această rețetă servește 4 și costă 5,57 USD per porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de smântână groasă, usturoi, cimbru și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Vă este adus de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor excelent de 85%. Fripturile de coastă în tigaie cu porcini și rozmarin, fripturile de ton în tigaie cu sos de spanac de roșii și Orzo cu pui și spanac într-o tigaie sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Gatiti orzo conform instructiunilor de pe ambalaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac, Curatat Si Fiert La Aburi La Cuptorul Cu MicroundeSpanac, Curatat Si Fiert La Aburi La Cuptorul Cu Microunde
2
Înmuiați ciupercile în 1 cană de apă fierbinte timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Se condimenteaza puiul cu sare si piper si se adauga in tigaia incinsa. Se calesc 2 minute pe fiecare parte, pana se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Suc De Lămâie Goya®Suc De Lămâie Goya®
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Scoateți puiul din tigaie și lăsați-l deoparte. În aceeași tigaie, se adaugă usturoiul și şalota și se călesc 3 minute, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Suc De Lămâie Goya®Suc De Lămâie Goya®
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați sherry și cimbru și gătiți 1 minut. Puneți puiul în tavă cu bulionul de pui și castanele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
CastaneCastane
Suc De Lămâie Goya®Suc De Lămâie Goya®
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Scurgeti ciupercile printr-o sita tapetata cu un prosop de hartie si adaugati in tava cu lichidul de inmuiere strecurat. Se fierbe 5 minute, până când puiul este gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Suc De Lămâie Goya®Suc De Lămâie Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Scoateți 2 jumătăți de piept de pui și rezervați pentru o altă masă. În tigaie, adăugați smântână groasă și fierbeți 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Piept De PuiJumătăți De Piept De Pui
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Luați de pe foc și serviți sosul de pui și ciuperci peste jumătate din pastele orzo, rezervând a doua jumătate de orzo pentru o altă masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Suc De Lămâie Goya®Suc De Lămâie Goya®
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
9
Serviți spanacul în parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate79
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista