Pui în sos de vin alb
Rețeta de pui în sos de vin alb poate fi făcută în aproximativ 35 de minute. Acest sos are 175 calorii, 26g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână bulion suplimentar de pui, sare, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Pui în sos de vin alb, Pui în sos de vin alb, și pui în sos de vin alb sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați făina, sarea, boiaua și piperul.
Adăugați puiul, câteva bucăți la un moment dat și agitați pentru a acoperi.
Într-o tigaie mare rezistentă la cuptor acoperită cu spray de gătit, rumeniți puiul în ulei timp de 1-2 minute pe fiecare parte.
Adăugați bulion și vin; aduceți la fierbere.
Se acoperă și se coace la 350 de calorii timp de 20-25 de minute sau până când un termometru pentru carne citește 170 de calorii.