Pui în sos de smântână

Puiul în sos de smântână ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 216 calorii, 27G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de cremă de brânză, piept de pui, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 45%. Rețete similare includ Tetrazzini de pui (Paste cu pui și ciuperci în sos de smântână), Pui în sos de smântână, și Pui într-un sos de cremă de busuioc.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Așezați pieptul de pui într-un vas de copt de 2 litri acoperit cu spray de gătit antiaderent. Într-un cuptor cu microunde sau o oală mică, încălziți amestecul de pansament Italian, crema de brânză și supa, amestecând până se omogenizează bine.
Adăugați tulpinile de ceapă verde și vinul.
Se toarnă sosul peste pui și se coace 1 oră.