Pui Yucat Portocaliu Acru-Portocaliu
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puii Yucat-Orange Yucat. Această rețetă servește 8 și costă 3,27 USD pe porție. O porție conține 984 calorii, 75g de proteine, și 67g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de pulbere ancho chile, miere, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pui De Bere La Grătar Cu Portocale, Brioșe cu smântână portocalie cu glazură portocalie Zesty, și Cupcakes pentru pui.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie, tocați usturoiul cu uleiul vegetal.
Adăugați sucurile de portocale și lămâie, pudra de chile, boia de ardei, sarea și chimenul și amestecați bine.
Slăbiți pielea de pe pieptul de pui și în jurul picioarelor. Puneți fiecare pui într-un castron și acoperiți cu marinada. Frecați marinada sub piele și în cavitate. Întoarceți pieptul găinilor în sus și dați-l la frigider peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 35
Așezați pieptul găinilor cu fața în sus într-o tigaie mare și condimentați cu sare.
Adăugați marinada în tigaie, împreună cu 1 cană de apă.
Coaceți timp de 1 oră. Lingurați 1/4 cană din sucurile de tigaie într-un castron mic și amestecați 3 linguri de miere; se toarnă peste găini și se coace aproximativ 1 oră și 15 minute, până când un termometru citit instantaneu introdus în interiorul coapselor înregistrează 16
Scurgeți sucurile cavității în tigaia de prăjire.
Transferați puii pe o placă de sculptură pentru a se odihni timp de 10 minute.
Se toarnă sucurile de tigaie într-o cratiță.
Adăugați restul de 2 linguri de miere, aduceți la fierbere și condimentați cu sare. Sculptați puii și serviți cu sosul.