Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puii Yucat-Orange Yucat. Această rețetă servește 8 și costă 3,27 USD pe porție. O porție conține 984 calorii, 75g de proteine, și 67g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de pulbere ancho chile, miere, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pui De Bere La Grătar Cu Portocale, Brioșe cu smântână portocalie cu glazură portocalie Zesty, și Cupcakes pentru pui.
Instrucțiuni
1
Într-un robot de bucătărie, tocați usturoiul cu uleiul vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Carne Măcinată
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați sucurile de portocale și lămâie, pudra de chile, boia de ardei, sarea și chimenul și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
3 Bețișoare De Covrig
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
(fie Fie Obișnuit)
3
Slăbiți pielea de pe pieptul de pui și în jurul picioarelor. Puneți fiecare pui într-un castron și acoperiți cu marinada. Frecați marinada sub piele și în cavitate. Întoarceți pieptul găinilor în sus și dați-l la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
5
Așezați pieptul găinilor cu fața în sus într-o tigaie mare și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
6
Adăugați marinada în tigaie, împreună cu 1 cană de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Coaceți timp de 1 oră. Lingurați 1/4 cană din sucurile de tigaie într-un castron mic și amestecați 3 linguri de miere; se toarnă peste găini și se coace aproximativ 1 oră și 15 minute, până când un termometru citit instantaneu introdus în interiorul coapselor înregistrează 16
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
8
Scurgeți sucurile cavității în tigaia de prăjire.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
9
Transferați puii pe o placă de sculptură pentru a se odihni timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
10
Se toarnă sucurile de tigaie într-o cratiță.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, Decojiți
11
Adăugați restul de 2 linguri de miere, aduceți la fierbere și condimentați cu sare. Sculptați puii și serviți cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale