Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puii Yucat-Orange Yucat. Această rețetă servește 8 și costă 3,27 USD pe porție. O porție conține 984 calorii, 75g de proteine, și 67g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de pulbere ancho chile, miere, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pui De Bere La Grătar Cu Portocale, Brioșe cu smântână portocalie cu glazură portocalie Zesty, și Cupcakes pentru pui.
Instrucțiuni
1
Într-un robot de bucătărie, tocați usturoiul cu uleiul vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Usturoi Goya®
1/2 Cană De Ananas Proaspăt, Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Adăugați sucurile de portocale și lămâie, pudra de chile, boia de ardei, sarea și chimenul și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
3 Bețișoare De Covrig
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Slăbiți pielea de pe pieptul de pui și în jurul picioarelor. Puneți fiecare pui într-un castron și acoperiți cu marinada. Frecați marinada sub piele și în cavitate. Întoarceți pieptul găinilor în sus și dați-l la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® Capicola
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
5
Așezați pieptul găinilor cu fața în sus într-o tigaie mare și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
6
Adăugați marinada în tigaie, împreună cu 1 cană de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
7
Coaceți timp de 1 oră. Lingurați 1/4 cană din sucurile de tigaie într-un castron mic și amestecați 3 linguri de miere; se toarnă peste găini și se coace aproximativ 1 oră și 15 minute, până când un termometru citit instantaneu introdus în interiorul coapselor înregistrează 16
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie Goya®
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, Opțional
8
Scurgeți sucurile cavității în tigaia de prăjire.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
9
Transferați puii pe o placă de sculptură pentru a se odihni timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie Goya®
10
Se toarnă sucurile de tigaie într-o cratiță.
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
Roșii Feliate, Opțional
11
Adăugați restul de 2 linguri de miere, aduceți la fierbere și condimentați cu sare. Sculptați puii și serviți cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie Goya®
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale