Pui Yakisoba
Yakisoba pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 200 de calorii, 21g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare japoneză. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ulei de susan, tăiței soba, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui Yakisoba, Pui Yakisoba, și Pui Yakisoba pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare combinați uleiul de susan, uleiul de canola și pasta de chili. Se amestecă 30 de secunde.
Adăugați usturoiul și amestecați prăjiți încă 30 de secunde.
Adăugați pui și 1/4 cană din sosul de soia și amestecați prăjiți până când puiul nu mai este roz.
Scoateți amestecul din tigaie, lăsați-l deoparte și păstrați-l la cald.
În tigaia golită combinați ceapa, varza și morcovii. Se amestecă prăjirea până când varza începe să se ofilească. Se amestecă sosul de soia rămas, tăiței fierți și amestecul de pui la tigaie și se amestecă pentru a se amesteca.