Pui Wellington Caserola
Pui Wellington caserola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 2 porții cu 515 calorii, 29G de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $ 2.47 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, piper măcinat, rulouri de semilună și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi rulourile de semilună frigorifice, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Rapide De Cireșe ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 15 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Încercați Pui Wellington, Pui Wellington, și Pui Pot Pie Ala Wellington pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu. Gatiti si amestecati puiul pana cand nu mai este roz in centru si sucurile se limpezesc, aproximativ 3 pana la 4 minute pe fiecare parte. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească cel puțin 165 grade F (74 grade C). Se lasă deoparte să se răcească până se răcește suficient pentru a se manipula; se taie în bucăți.
Amestecați puiul, crema de brânză, ciupercile, ceapa verde, sarea și piperul negru împreună într-un bol.
Desfaceți aluatul de rulou semilună.
Așezați o porție din amestecul de pui pe centrul fiecărei bucăți de aluat și pliați cele trei colțuri în sus, formând un buzunar. Ciupiți marginile pentru a sigila.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, aproximativ 20 de minute.