Pui Vesuvio

Pui Vesuvio
Vesuvio de pui este un fără lactate felul principal. Pentru $ 4.7 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 61G de proteine, 54g de grăsime, și un total de 1017 calorii. Această rețetă servește 4. Dacă aveți mazăre, ulei de măsline, cartofi roșii și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Pui Vesuvio, Pui Vesuvio, și Sandwich Cu Pui Vesuvio pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună făina, piperul, sarea și ierburile uscate. Dragă pui în amestec de făină, scuturând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ierburi UscateIerburi Uscate
Pui întregPui întreg
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
2
Încălziți uleiul de 1/2 inch într-o tigaie grea de 10 inci rezistentă la cuptor (de preferință fontă condimentată) până când un termometru cu grăsimi adânci înregistrează 360 de grade F, apoi prăjiți puiul în 2 loturi, rotind, până se rumenesc, 15 până la 18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
TigaieTigaie
3
Transferați puiul ca prăjit cu clești pe prosoape de hârtie pentru a se scurge și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
CleșteClește
1
Tăiați cartofii pe lungime în optimi în timp ce puiul gătește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Pui întregPui întreg
2
Returnați uleiul la 360 buc. F și gătiți cartofii în 3 loturi, rotind, până se rumenesc, 7 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Transferați cartofii așa cum sunt fierți cu clești pe prosoape de hârtie pentru a se scurge, apoi condimentați cu sare și piper. Uleiul rece în tigaie 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CartofiCartofi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
CleșteClește
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se toarnă tot uleiul, cu excepția a 1/4 inch, din tigaie, apoi se adaugă cu grijă vin în jos. Se amestecă usturoiul și se întoarce puiul și cartofii în tigaie, alternându-i și aglomerându-se după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Pui întregPui întreg
UsturoiUsturoi
VinVin
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Coaceți, neacoperit, până când cartofii sunt fragede și puiul este fraged și oarecum crocant, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Serviți puiul și cartofii cu sucuri de tigaie și împrăștiați cu mazăre caldă și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Pui întregPui întreg
PătrunjelPătrunjel
MazăreMazăre
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții4
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista