Pui umplut cu praz (Pollo Imbotito ai Porri)

Pui umplut cu praz (Pollo Imbotito ai Porri) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 81G de proteine, 100g de grăsime, și un total de 1403 calorii. Pentru $6.68 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți caciocavallo, vin, nuci de pin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma coacăzele uscate, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Pâine Cu Sodă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 37 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui umplut cu praz (Pollo Imbotito ai Porri), Lombo Di Maiale coi Porri (cotlet de porc prăjit la tigaie cu praz), și Lombo Di Maiale Coi Porri (Cotlet De Porc Prăjit La Tigaie Cu Praz).
Instrucțiuni
Condimentați puiul în interior și în exterior cu sare și piper.
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți 4 linguri de ulei până aproape de fumat.
Adăugați prazul, ficatul și măruntaiele și gătiți 10 până la 12 minute.
Scoateți prazul și ficatul într-un castron mediu și măruntaiele pe o tăietură, tocați măruntaiele și adăugați-le în castron.
Adăugați salamul și brânza, amestecați bine, condimentați cu sare și piper și umpleți pasărea cu amestecul.
Tăiați o lungime de sfoară de măcelar lungă de 18 inci. Asigurați aripile și picioarele cu sfoara și legați picioarele împreună, pentru a sigila umplutura.
Într-un cuptor olandez, încălziți uleiul rămas la foc mare până la fumat.
Așezați puiul în tigaie și rumeniți bine toate părțile, proces care durează aproximativ 10 minute.
Adăugați vinul, coacăzele și nucile de pin și dați la fiert. Reduceți focul la foc mic activ, adăugând vin atunci când este necesar, timp de 1 oră, rotind cu atenție la fiecare 15 minute.
Scoateți, tăiați cu grijă șirul și sculptați puiul în porții.