Pui umplut cu mere în sos de cremă de Pecan
Apple a umplut de pui în sos de Pecan Creme ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 3.26 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 736 calorii, 42G de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Este adus la tine de Toțiretete. 32 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de lapte, brânză provolone, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza extractul vanillan, puteți urma acest curs principal cu Înghețată Vanillan ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, care este solid. Rețete similare includ Pui pecan Crusted cu sos de cremă de mere, CRC-uri umplute cu mere cu sos de Caramel, și Ceresc Crema Umplut Prajiturele.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Uleiul ușor o tigaie de copt.
Tăierea aproape de partea netedă a sânului nu asigură găuri în pui.)
Așezați 1 jumătate de felie de provolone în fiecare pui, urmată de jumătate din feliile de mere și o cantitate mică de ceapă sau ceapă, pentru a se potrivi gusturilor dumneavoastră. Se acoperă cu jumătatea rămasă de provolone. Trageți puiul înapoi împreună, presărați cu o cantitate mică de lapte și acoperiți cu pesmet.
Așezați sânii umpluți pe tava de copt.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 până la 35 de minute sau până când nu mai este roz, iar sucurile se limpezesc.
În timp ce puiul se coace, puteți începe sosul. Într-un cazan dublu peste apă care fierbe ușor, combinați gălbenușurile de ou și zahărul. Bateți până când gălbenușul se luminează și se formează spumă. Adăugați încet vinul, amestecând constant, până când sosul se îngroașă.
Se ia de pe foc și se amestecă nucile pecan și vanilia. Sosul arată frumos servit sub pui, cu o cantitate mică stropită peste el.