Pui umplut cu brânză în Phyllo
Pui umplute cu brânză în Phyllo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 523 calorii, 36g de proteine, și 30g de grăsime. Pentru $ 3.07 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați chimenul măcinat, ceapa, brânza cheddar și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 60%. Încercați Pui umplut cu brânză în Phyllo, Triunghiuri Phyllo umplute cu brânză proaspătă (briouats bil jben), și Brânză de capră umplute Phyllo Swirls cu miere de rodie + fistic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați puiul între 2 foi de folie de plastic grea și aplatizați până la grosimea de 1/8 inci, folosind un ciocan de carne sau un știft.
Se presară uniform cu sare și piper și se lasă deoparte.
Sotati spanacul si ceapa in ulei incins intr-o tigaie mare la foc mediu-mare 3 pana la 4 minute sau pana cand ceapa este frageda.
Se ia de pe foc și se amestecă crema de brânză până se amestecă. Se amestecă brânza mozzarella și următoarele 6 ingrediente.
Lingura 1/4 amestec cana spanac pe centrul fiecărei jumătăți piept de pui, și roll up, jellyroll moda.
Desfaceți foile de fillo pe o suprafață ușor făinată. Stivați 2 foi de fileu, periați cu unt topit între foi. (Păstrați restul de foi phyllo acoperite cu folie de plastic pentru a preveni uscarea.)
Așezați 1 rulou de pui pe partea scurtă a stivei phyllo; rotiți ușor, pliați în partea lungă. Repetați procedura cu restul de patiserie, unt topit și pui.
Așezați rulourile într-o tigaie superficială și ungeți cu unt topit.
Coaceți la 350 timp de 35 până la 40 de minute sau până când ați terminat.
Serviți pe un pat de verdeață mixtă, dacă doriți.