O porție conține 116 calorii, 9g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați chimenul măcinat, pieptul de pui, salsa verde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Tamales De Pollo Con Chile Verde-Verde Chile Pui Tamales, Brânză cu tamales Chile prăjite: Tamales de queso con Rajas, și Tamales Santafere o Bogot (regiunea Santa Fe Tamales) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Înmuiați cojile de porumb într-un bol cu apă fierbinte, folosind o farfurie pentru a le menține scufundate, până când sunt flexibile, 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Porumb
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Între timp, faceți umplutura: aduceți pulberea de bulion și 4 căni de apă la foc mic într-o oală medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulbere De Bouillon
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Adăugați puiul și fierbeți până la fiert, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Scoateți puiul și lăsați să se răcească; se taie în bucăți mici. Rezervați bulionul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
5
Pureați cilantro și 1 1/4 căni din bulionul rezervat într-un robot de bucătărie până la neted (salvați bulionul rămas pentru o altă utilizare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Transferați într-un vas mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Adăugați usturoiul, chimenul și salsa și aduceți la foc mic la foc mediu; gătiți până se reduce ușor, aproximativ 12 minute. Se amestecă puiul și se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Usturoi Goya®
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Dientes De Ajo
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
8
Se scoate de pe foc și se lasă să se răcească.
9
Faceți aluatul: înmuiați ancho chile în apă fierbinte până la moale, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ancho Ardei Iute
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
1 Cană De Orz Alb Perlat
10
Scurgeți chile, apoi tocați pentru a face o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat
1/2 Cană De Ananas Proaspăt, Tocat
11
Combinați pasta de chile, masa harina, untură, 2 2/3 căni de apă caldă și 2 lingurițe de sare
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Chili
Sezonul Goya
1 Cană De Orz Alb Perlat
Untură
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
12
într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
13
Amestecați cu mâinile (sau folosiți un mixer cu atașamentul cu palete) 10 până la 15 minute sau până când o bilă de aluat de dimensiuni de marmură plutește în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
14
Scurgeți cojile și uscați-le. Începând cu 1/2 inch de la capătul larg, întindeți aproximativ 3 linguri de aluat pe o coajă, lăsând o margine de 1 inch pe laturi. Lingurați aproximativ 2 linguri de pui umplând centrul aluatului, apoi pliați în părțile laterale ale cojii, înfășurând aluatul în jurul umpluturii. Îndoiți capătul îngust al cojii. Repetați cu cojile rămase, aluatul și umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Pâine Cu Nuci și Stafide
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
15
Setați un coș cu aburi într-o oală mare umplută cu 1 până la 2 centimetri de apă. Aranjați tamalele în picioare în abur, pliate în jos. Aduceți apa la fierbere la foc mediu-mare, apoi acoperiți și aburiți până când tamalele se îndepărtează de coji, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tamale
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
16
Scoateți din abur și lăsați să se răcească ușor înainte de despachetare.
Mexican în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling ros_rox7. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este Concha y Toro Marques de casa Concha Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.