Pui sătura cu sos de arahide
Sătura de pui cu sos de arahide ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $1.47 pe portie. O porție conține 216 calorii, 27G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de unt de arahide cremos, piper, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Pui sat cu sos de arahide, Pui Sătura Cu Sos De Arahide, și Pui de susan sătura cu sos de arahide.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti sat, combinați puiul și următoarele 6 ingrediente (prin 2 căței de usturoi) într-un castron mediu.
Lăsați să stea 10 minute.
Pentru a pregăti sosul, combinați 1 lingură de zahăr brun și următoarele 5 ingrediente (prin 1 cățel de usturoi) într-un castron mediu, amestecând până se dizolvă zahărul.
Filetați fâșii de pui pe fiecare dintre frigarui de 8 (8 inci).
Așezați puiul pe grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 5 minute pe fiecare parte sau până când puiul este gata.