Pui Stratificat-Enchiladas De Fasole Neagră
Pui stratificat-fasole neagră Enchiladas ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 456 calorii, 26g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați fasole, coriandru, amestec de brânză colby-monterey jack și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pui Stratificat-Enchiladas De Fasole Neagră, Enchiladas de fasole de pui și negru, și Enchiladas de pui și fasole neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.pulverizați vasul de copt din sticlă de 11x7 inci (2 litri) cu spray de gătit. Într-un castron mediu, amestecați puiul, coriandrul, fasolea neagră și ardeii iute.
Întindeți 2 linguri de sos enchilada în fundul vasului de copt.
Așezați 4 tortilla peste sos, suprapunându-se după cum este necesar. Puneți jumătate din amestecul de pui peste tortilla; se presară cu 1/2 cană de brânză. Puneți jumătate din sosul enchilada rămas și jumătate din smântână la întâmplare peste brânză. Repetați cu tortilele rămase, amestecul de pui, 1/2 cană de brânză, sosul enchilada și smântâna.
Coaceți 30 până la 35 de minute sau până când este fierbinte.
Se presară cu 1/2 cană de brânză rămasă.
Coaceți neacoperit cu 5 minute mai mult sau până când brânza este topită.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.