Pui spaniol, lămâie și cartofi

Rețeta pui spaniol, lămâie și cartofi este gata în aproximativ 33 de minute și este cu siguranță un super fără gluten, fără lactate și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de alimente europene. Acest curs principal are 437 calorii, 24g de proteine, și 32g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de bulion de pui, lămâie, ulei de măsline extra virgin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 51%. Încercați O oală de pui spaniol și cartofi, Pui și Chorizo Romesco cu cartofi spanioli și Kale, și Pui prăjit cu Paprikan spaniol și cartofi zdrobiți prăjiți cu ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Presărați coapsele de pui uniform cu sare și piper; se adaugă în tigaie. Gatiti 5 minute sau pana se rumeneste pe toate partile.
Între timp, combinați cartofii și următoarele 5 ingrediente într-un castron mare; aruncați pentru a acoperi.
Adăugați amestecul de cartofi cu bulion în tigaie; top cu felii de lămâie. Acoperiți și gătiți 20 de minute sau până când cartofii sunt fragede.