Pui Sotat Cu Sparanghel Și Ciuperci
Puiul sotat cu sparanghel și ciuperci este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 4,44 USD pe porție. O porție conține 371 calorii, 52G de proteine, și 13g de grăsime. 40 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, ciuperci nasture, sare grosieră și piper măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este excelent. Rețete similare sunt Scallions Sote, Ciuperci Și Sparanghel, Sparanghel Sotat Cu Ciuperci Shiitake, și Pui Sotat Cu Ciuperci.