Pui sotat cu mere
Puiul sotat cu mere este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 1,44 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 25g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 229 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, suc de mere, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Tacos moale de pui cu ceapa saut si mere, Saut file de Skate cu mere caramelizate și ficat de pui, și Mere Sotate.
Instrucțiuni
Așezați fiecare jumătate de piept de pui între 2 foi de hârtie de ceară și bateți cu un ciocan de carne până la aproximativ 3/4 inch grosime.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare și sotati puiul până devine auriu, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Adăugați feliile de mere, sucul de mere, ceapa, usturoiul, cimbru și sare. Acoperiți și fierbeți 6 până la 8 minute sau până când puiul este fraged cu furculița.
Scoateți puiul, feliile de mere și ceapa într-un platou de servire și păstrați-le la cald. Aduceți sosul la fierbere timp de aproximativ 5 minute sau până când este ușor redus.
Se toarnă sosul peste pui și se servește.