Pui Sherried Și Anghinare
Puiul Sherried și anghinarea necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 247 calorii, 6g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați făină, sare, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, care este solid. Rețete similare includ Pui De Anghinare Sherried, Sandvișuri de pui la grătar cu piersici Sherried, și Ciuperci Sherried.
Instrucțiuni
Puneți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Presărați puiul pe ambele părți cu 1 lingură de condimente grecești; se acoperă cu spray de gătit.
Adăugați puiul în tigaie; gatiti 2 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Transferați puiul într-un vas de copt de 2 litri; pus deoparte.
Înveliți ciupercile și inimile de anghinare cu spray de gătit; adăugați în tigaie. Gatiti, amestecand continuu, 2 minute sau pana cand ciupercile sunt fragede; se amestecă în pui în vasul de copt.
Combinați 1 cană de bulion de pui, sherry, sare și restul de 1 1/2 lingurițe de condimente grecești în tigaie; aduceți la fierbere.
Combinați restul de 1/3 cană de bulion și făină, amestecând cu un tel până se omogenizează. Se amestecă amestecul de făină în amestecul de sherry. Gatiti 1 minut sau pana se ingroasa; se toarnă peste amestecul de pui.
Acoperiți și coaceți la 375 timp de 35 de minute.