Pui Savoy

Pui Savoy
Savoy de pui este un fără gluten, primar și דל פחמימות, rețetă cu 4 porții. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 353 calorii, 24g de proteine, și 26g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați brânză romano, usturoi, ulei de măsline extravirgin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. 76 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 1 oră și 10 minute. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Pui Fript Peste Porcini Fierți Și Varză Savoy, Pui fript peste Porcini fierți și varză Savoy, și Varză Savoy cu ardei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați bucățile de pui într-un vas de copt de 9x13 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PuiBucăți De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Se toarnă ulei și se pune peste pui și se presară usturoi. Se condimentează cu oregano, sare și piper și se acoperă cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
BrânzăBrânză
UsturoiUsturoi
StocStoc
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 45 până la 60 de minute sau până când puiul este gătit și nu mai este roz în interior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Se toarnă oțet peste pui și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
OțetOțet
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista