Chicken Satay este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 307 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.09 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, cățel de usturoi, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 19 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Sandwich picant cu brânză la grătar cu pui de arahide (alias topitura de pui Satay), Pui Satay, și Pui Satay.
Instrucțiuni
1
Înmuiați frigarui de lemn de 12 (6 inci) în apă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui Din Lemn
2
. În timp ce frigăruile se înmoaie, combinați primele 7 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar; sigilați și agitați ușor punga pentru a acoperi puiul. Marinați în frigider 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
Frigarui
3
Combinați sosul de soia și următoarele 5 ingrediente, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
. Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
Scoateți puiul din pungă; aruncați marinada. Infilați fiecare pui fraged pe o frigăruie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui
6
Așezați puiul pe grătar acoperit cu spray de gătit. Acoperiți și grătiți 3 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.