Pui Satay
Chicken Satay este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 307 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.09 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, cățel de usturoi, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 19 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Sandwich picant cu brânză la grătar cu pui de arahide (alias topitura de pui Satay), Pui Satay, și Pui Satay.
Instrucțiuni
Înmuiați frigarui de lemn de 12 (6 inci) în apă 30 de minute.
. În timp ce frigăruile se înmoaie, combinați primele 7 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar; sigilați și agitați ușor punga pentru a acoperi puiul. Marinați în frigider 15 minute.
Combinați sosul de soia și următoarele 5 ingrediente, amestecând cu un tel.
Scoateți puiul din pungă; aruncați marinada. Infilați fiecare pui fraged pe o frigăruie.
Așezați puiul pe grătar acoperit cu spray de gătit. Acoperiți și grătiți 3 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Serviți puiul cu sos de arahide.