Pui Satay
Chicken Satay este un fără gluten felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 216 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de rădăcină de ghimbir, extract de nucă de cocos, coriandru măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Rafinat Din Grâu Integral ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Sandwich picant cu brânză la grătar cu pui de arahide (alias topitura satay de pui), Pui Satay, și Pui Satay pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aplatizați puiul la 1/4-in. grosime; se taie longitudinal în 1-in.- benzi largi. Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați laptele, usturoiul, zahărul brun, condimentele și extractul.
Adăugați pui; sigilați sacul și întoarceți-l la strat. La frigider timp de 8 ore sau peste noapte.
Într-un castron mic, amestecați ingredientele sosului până se amestecă. Acoperiți și refrigerați până la servire.
Scurgeți și aruncați marinada. Filetați două benzi de pui pe fiecare băț de metal sau lemn înmuiat.
Grătar, neacoperit, la foc mediu-fierbinte timp de 2-3 minute pe fiecare parte sau până când sucurile de pui se limpezesc.
Se servește cu sos de unt de arahide.