Puiul Saag este un fără gluten rețetă cu 6 porții. O porție conține 465 calorii, 27G de proteine, și 33g de grăsime. Pentru 2,69 USD pe porție, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 135 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face aproximativ 1 oră și 45 de minute. Dacă aveți la îndemână smântână, rădăcină de ghimbir, piper cayenne și alte câteva ingrediente, o puteți face. În general, această rețetă câștigă un uimitor scor spoonacular de 93%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum saag paneer, cum să faci Saag paneer | saag s, saag paneer, cum să faci Saag paneer | saag s, și saag paneer, cum să faci Saag paneer | saag s.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu și prăjiți bucățile de pui până se rumenesc, aproximativ 8 minute pe parte. Puneți puiul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Cannelloni
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Așezați spanacul într-o oală mare cu 1/4 cană de apă, aduceți la fierbere, acoperiți tigaia și scoateți-l de pe foc. Lăsați spanacul să se aburească aproximativ 10 minute, apoi puneți-l într-un blender și amestecați până se toacă foarte fin. Puneți spanacul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Puneți ceapa, usturoiul și ghimbirul în tigaie și prăjiți la foc mediu, amestecând frecvent, până se rumenesc ușor, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Se toarnă roșiile, coriandrul măcinat, ardeiul cayenne, turmericul, cardamomul, cuișoarele și sarea; se amestecă 1 lingură de apă și se gătește, amestecând frecvent, timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru Măcinat
1 Jalapeno Proaspăt întreg
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Turmeric
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Se toarnă laptele, se amestecă pentru a se combina și se întorc bucățile de pui în tigaie. Aduceți amestecul la foc mic, reduceți focul, acoperiți și fierbeți până când puiul este fraged, aproximativ 20 de minute. Amestecați spanacul și garam masala în tigaie și gătiți până când spanacul începe să se lipească de tigaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Cannelloni
Garam Masala
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Se amestecă smântâna și se aduce amestecul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe