Puiul Saag este un fără gluten rețetă cu 6 porții. O porție conține 465 calorii, 27G de proteine, și 33g de grăsime. Pentru 2,69 USD pe porție, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 135 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face aproximativ 1 oră și 45 de minute. Dacă aveți la îndemână smântână, rădăcină de ghimbir, piper cayenne și alte câteva ingrediente, o puteți face. În general, această rețetă câștigă un uimitor scor spoonacular de 93%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum saag paneer, cum să faci Saag paneer | saag s, saag paneer, cum să faci Saag paneer | saag s, și saag paneer, cum să faci Saag paneer | saag s.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu și prăjiți bucățile de pui până se rumenesc, aproximativ 8 minute pe parte. Puneți puiul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Cannelloni
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Așezați spanacul într-o oală mare cu 1/4 cană de apă, aduceți la fierbere, acoperiți tigaia și scoateți-l de pe foc. Lăsați spanacul să se aburească aproximativ 10 minute, apoi puneți-l într-un blender și amestecați până se toacă foarte fin. Puneți spanacul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Puneți ceapa, usturoiul și ghimbirul în tigaie și prăjiți la foc mediu, amestecând frecvent, până se rumenesc ușor, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Se toarnă roșiile, coriandrul măcinat, ardeiul cayenne, turmericul, cardamomul, cuișoarele și sarea; se amestecă 1 lingură de apă și se gătește, amestecând frecvent, timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru Măcinat
1 Jalapeno Proaspăt întreg
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Turmeric
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Se toarnă laptele, se amestecă pentru a se combina și se întorc bucățile de pui în tigaie. Aduceți amestecul la foc mic, reduceți focul, acoperiți și fierbeți până când puiul este fraged, aproximativ 20 de minute. Amestecați spanacul și garam masala în tigaie și gătiți până când spanacul începe să se lipească de tigaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Cannelloni
Garam Masala
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Se amestecă smântâna și se aduce amestecul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
7
Se ia de pe foc și se amestecă untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie