Pui, rucola și Prosciutto Pizza

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul, rucola și Prosciutto Pizzan. O porție conține 334 calorii, 22g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați brânza fontina, făina de porumb, sarea kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 38 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Prosciutto și smochine Pizza cu rucola, Fig - Prosciutto Pizza cu rucola, și Prosciutto-Rucola Pizza pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți o piatră de pizza sau o foaie de copt grea în cuptor. Preîncălziți cuptorul la 450 (Păstrați piatra de pizza sau foaia de copt în cuptor pe măsură ce se preîncălzește).
Presărați ambele părți ale puiului uniform cu piper negru și 1/8 linguriță de sare kosher.
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați puiul în tigaie; sotati 3 minute pe fiecare parte sau până când puiul este gata.
Lăsați puiul să stea 10 minute și feliați subțire împotriva bobului.
Rulați aluatul într-un dreptunghi de 14 x 9 inci (sau un cerc de 14 inci) pe o suprafață ușor înmuiată; străpungeți aluatul cu o furculiță. Îndepărtați cu grijă piatra de pizza din cuptor.
Presărați făină de porumb peste piatra de pizza; așezați aluatul pe piatra de pizza.
Combinați 1 lingură de ulei de măsline și usturoi într-o tigaie la foc mediu-mic; gatiti 2 minute sau doar pana cand este parfumat, amestecand constant (nu rumeniti usturoiul).
Ungeți aluatul de pizza nefiert cu amestec de usturoi-ulei; presărați aluatul uniform cu brânză fontina și piper roșu zdrobit, lăsând o margine de 1/2 inci.
Coaceți la 450 timp de 4 minute sau până când brânza se topește. Îndepărtați cu grijă crusta parțial gătită din cuptor; aranjați puiul pe crustă, lăsând o margine de 1/2 inch.
Coaceți încă 5 minute sau până când crusta este aurie și crocantă.
Așezați rucola într-un bol mediu; stropiți cu 1 linguriță de ulei de măsline și suc de lămâie.
Se presară cu 1/8 linguriță de sare kosher. Aruncă. Aranjați prosciutto uniform peste pizza; deasupra cu amestec de rucola. Felie de pizza.