Pui rotisor asiatic cu Bok Choy caramelizat și vinete

Pui rotisor asiatic cu Bok Choy caramelizat și vinete
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul rotisor Asiatic cu Bok Choy caramelizat și vinete. Această rețetă face 4 porții cu 608 calorii, 44G de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.47 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Chow are 1 fani. Dacă aveți la îndemână vinete japoneze, fulgi de ardei, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Bok Choy, shiitake și tăiței de usturoi, Bol cu tăiței de dovlecei cu ghimbir cu usturoi cu somon și Bok Choy, și Salată asiatică de pui cu Bok Choy pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați sarea și cinci condimente într-un castron mic și amestecați pentru a combina; pus deoparte.Aveți 2 lungimi de sfoară de măcelar gata, una de 15 inci lungime și una de 30 inci lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
BolBol
2
Așezați puiul pe o suprafață de lucru sau pe o tăietură, îndepărtați gâtul și măruntaiele din cavitate și aruncați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
3
Tăiați și aruncați orice grăsime suplimentară și piele care atârnă în jurul cavității. Se usucă exteriorul puiului cu prosoape de hârtie.Folosind mâinile, frecați tot amestecul de condimente uniform pe exteriorul și interiorul puiului. Înfășurați o dată lungimea mai scurtă a firului în jurul fiecărui picior și apoi legați bine capetele. Înfășurați bucata mai lungă de sfoară în jurul circumferinței puiului peste aripi și legați-o strâns. Tăiați orice sfoară în exces.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Aripi De PuiAripi De Pui
FolieFolie
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
1
Scoateți tija centrală a rotisorului (scuipat) și vârfurile furcii de pe un grătar cu gaz exterior cu un accesoriu pentru rotisor. Porniți arzătorul pentru rotisor, porniți arzătoarele pentru grătarul din stânga și din dreapta la mediu (lăsați arzătorul din mijloc oprit) și lăsați grătarul să se încălzească la mediu (aproximativ 350 de grade F până la 450 de grade F). Între timp, încărcați puiul pe scuipat și pregătiți legumele.Glisați 1 furcă cu vârf pe scuipat cu dinții orientați spre interior, așezând-o la aproximativ 10 inci de capătul scuipatului și strângeți furculița la jumătate. Glisați scuipatul prin cavitatea puiului pe lungime și împingeți puiul pe colțurile furculiței până când este ferm încorporat. Atașați cealaltă furculiță cu dinții orientați spre interior și glisați-o în jos până când este ferm încorporată în pui. Dacă este necesar, reglați furculițele și puiul astfel încât să fie centrate pe scuipat. Strângeți ambele furci în poziție; pune deoparte. Tapetați o foaie de copt cu margini cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Foaie De CoptFoaie De Copt
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Așezați bok choy și vinetele pe foaia de copt, stropiți cu uleiul, condimentați cu sare și piper și aruncați pentru a combina. Întoarceți legumele tăiate în jos pe foaia de copt; pune deoparte.Când grătarul este gata, încărcați capătul ascuțit al scuipatului pe motorul rotisorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
Bok ChoyBok Choy
VineteVinete
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Așezați foaia de legume direct pe grătarele de sub pui. Porniți motorul rotisorului, acoperiți grătarul și gătiți timp de 30 de minute.Întoarceți legumele și periați-le și puiul cu glazura rezervată. Acoperiți și continuați să gătiți, răsturnând legumele și perindându-le și puiul cu glazura la fiecare 10 minute (folosiți toată glazura), până când un termometru citit instantaneu introdus în coapsa interioară a puiului (dar fără a atinge osul) înregistrează 165.Opriți motorul rotisorului, arzătorul rotisorului și arzătoarele pentru grătar. Folosind suporturi sau prosoape de bucătărie, îndepărtați cu grijă scuipatul pe o tăietură și slăbiți furculițele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Pui întregPui întreg
OsOs
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Scoateți puiul din scuipat și scoateți furculițele. Puneți puiul liber cu folie de aluminiu și lăsați-l să se odihnească cel puțin 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
5
Scoateți tava cu legume de pe grătar și acoperiți-o cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Tăiați și aruncați sfoara de la pui. Sculptați pasărea și serviți cu legumele și orezul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Pui întregPui întreg
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. David & Nadia Chenin Blanc cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
David Și Nadia Chenin Blanc
David Și Nadia Chenin Blanc
Chenin Blanc din Swartland se concentrează din nou pe diverse viță de vie veche podgorii, variind plantații din 1962 până în 1982 și pe bază de granit din Paardeberg, amestecat cu schale/șist din est, lut din nord și fier din părțile de vest ale Swartland. Vița de vie cultivată pe uscat a rezistat testului timpului și prezintă motivul suprem pentru care Chenin Blanc este principalul lor obiectiv în Swartland. Grămadă întreagă presată și fermentată natural, maturată timp de 11 luni în butoaie vechi de stejar francez neutru.
DificultateExpert
Gata În7 hrs, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista