Pui, quinoa și tocană de măsline verzi

Pui, quinoa și tocană de măsline verzi
Puiul, Quinoa și tocanul de măsline verzi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 329 calorii, 13g de proteine, și 16g de grăsime per portie. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți oregano, ceapă, coajă de portocală și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până coaja de portocala ai putea urma acest curs principal cu Înghețată de ciocolată neagră infuzată cu portocale cu nuci prăjite ca desert. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Tocană Mediteraneană De Vită Cu Pesto Verde De Măsline, Halibut Fript Cu Gust De Măsline Verde Și Quinoa De Lămâie Picantă, și Pui Algerian și tocană de măsline pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți bulionul la foc mic într-o oală mare, cu fundul greu, la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați puiul și reduceți focul la foc mic. Gatiti puiul, acoperit, 15-20 de minute sau pana cand este fiert; transferați pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
3
Se toarnă bulionul într-un castron mare și se lasă deoparte. Ștergeți oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați ulei, ceapă și sare în oală și gătiți la foc mediu până când ceapa se înmoaie și începe să se rumenească, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Se amestecă chimenul, coriandrul, oregano și usturoiul; gătiți 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoriandruCoriandru
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
UsturoiUsturoi
ChimenChimen
6
Adăugați pudră ancho chile, cayenne, roșii tocate, bulion rezervat, coajă de portocală și quinoa. Reduceți căldura și fierbeți, acoperit, până când apare un inel alb în jurul fiecărei semințe de quinoa, 10 până la 15 minute. Între timp, tăiați puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
TomateTomate
Pui întregPui întreg
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
BulionBulion
7
Adăugați pui mărunțit, năut și măsline și încălziți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui TocatPui Tocat
NăutNăut
MăslineMăsline
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista