Pui Prăjiți Cu Ierburi
Puii prăjiți cu ierburi sunt un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 43G de proteine, 41G de grăsime, și un total de 562 calorii. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare, frunze de rozmarin, frunze de cimbru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Doi Pui Simpli Prăjiți Cu Ierburi, Pui Prăjiți, și Pui Prăjiți Cu Slănină.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună uleiul și următoarele 6 ingrediente până se omogenizează bine.
Dacă este necesar, îndepărtați măruntaiele și gâtul de la găini și rezervați pentru o altă utilizare. Clătiți puii cu apă rece; se usucă.
Slăbiți și ridicați pielea de pe pieptul de pui cu degetele (nu detașați complet pielea). Frecați 2 Linguri. amestec de ulei de măsline uniform sub pielea fiecărui pui. Înlocuiți cu atenție pielea. Frecați amestecul de ulei de măsline rămas peste ambele găini, acoperind uniform.
Așezați puii, unul lângă altul, pe o grătar ușor unsă într-o tigaie.
Coaceți la 425 timp de 30 de minute; acoperiți ușor cu folie de aluminiu și coaceți 45 până la 55 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune de sân înregistrează 16
Lăsați să stea 15 minute înainte de feliere.
Notă: ierburile uscate și condimentele pot fi înlocuite cu proaspete. Înlocuiți 1/2 linguriță. pudră de usturoi pentru tocat, dar folosiți aceleași cantități pentru celelalte ierburi și condimente.