Pui Prăjiți Cu Ierburi

Pui Prăjiți Cu Ierburi
Puii prăjiți cu ierburi sunt un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 43G de proteine, 41G de grăsime, și un total de 562 calorii. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare, frunze de rozmarin, frunze de cimbru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Doi Pui Simpli Prăjiți Cu Ierburi, Pui Prăjiți, și Pui Prăjiți Cu Slănină.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună uleiul și următoarele 6 ingrediente până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
2
Dacă este necesar, îndepărtați măruntaiele și gâtul de la găini și rezervați pentru o altă utilizare. Clătiți puii cu apă rece; se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
3
Slăbiți și ridicați pielea de pe pieptul de pui cu degetele (nu detașați complet pielea). Frecați 2 Linguri. amestec de ulei de măsline uniform sub pielea fiecărui pui. Înlocuiți cu atenție pielea. Frecați amestecul de ulei de măsline rămas peste ambele găini, acoperind uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
4
Așezați puii, unul lângă altul, pe o grătar ușor unsă într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Coaceți la 425 timp de 30 de minute; acoperiți ușor cu folie de aluminiu și coaceți 45 până la 55 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune de sân înregistrează 16
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
6
Lăsați să stea 15 minute înainte de feliere.
7
Notă: ierburile uscate și condimentele pot fi înlocuite cu proaspete. Înlocuiți 1/2 linguriță. pudră de usturoi pentru tocat, dar folosiți aceleași cantități pentru celelalte ierburi și condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, OpționalMăsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
Ierburi UscateIerburi Uscate
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții12
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista