Pui prăjit și ciuperci cu sos de vin roșu

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul fript și ciupercile cu sos de vin roșu. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 81G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 1462 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru $16.11 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați vin, unt, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă este plăcută de 21 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Pui în sos de vin alb cu ciuperci, Pui și ciuperci cu sos de vin Marsala, și Pui și ciuperci cu sos de vin roșu - 7 puncte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. condimentați puiul cu 1/2 linguriță sare și piper după gust.
Încălziți o tigaie medie la foc mediu-mare; adăugați 1/2 lingură de ulei vegetal, apoi adăugați puiul, cu pielea în jos și gătiți până când pielea se rumeneste, aproximativ 6 minute.
Transferați pe o foaie de copt cu margini, cu pielea în sus; rezervați tigaia.
Aruncați ciupercile cu restul de 1/2 lingură de ulei vegetal și condimentați cu sare și piper; împrăștiați în jurul puiului pe foaia de copt.
Coaceți până când ciupercile sunt fragede și un termometru introdus în cea mai groasă parte a puiului înregistrează 160 de grade F, aproximativ 25 de minute.
Între timp, topiți untul în tigaia rezervată la foc mediu.
Adăugați făina și gătiți, amestecând, 1 minut.
Adăugați bulionul de pui și aduceți la foc mic, amestecând.
Adăugați vinul, zahărul și 1/4 linguriță de sare și fierbeți până când sosul se reduce la jumătate, aproximativ 10 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Puneți o parte din sosul de vin roșu pe fiecare farfurie; se acoperă cu puiul și ciupercile.
Fotografie de Anna Williams