Pui prăjit întreg cu tapenadă de casă

Pui prăjit întreg cu tapenadă de casă
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și דל פחמימות, rețete în cutia de rețete, puiul prăjit întreg cu tapenadă de casă ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 4 și costă 2,47 USD pe porție. O porție conține 780 calorii, 37g de proteine, și 68G de grăsime. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 1 oră și 35 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de ulei de canolan sau sare de mare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 62 ar spune că a lovit locul. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 57%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pui prăjit întreg cu tapenadă de casă, Tapenadă de măsline pui Crustat și Quinoa cu usturoi prăjit, ardei roșii prăjiți și busuioc, și Tapenadă De Roșii Prăjite.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
3
Condimentați cavitatea interioară cu sare. Aranjați puiul, cu pieptul în sus, într-o tigaie cu un suport. Se curăță lămâia și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
4
Tăiați lămâia zestată în jumătate și puneți-o în interiorul cavității păsării împreună cu cimbru și măsline suplimentare. Strângeți puiul înfășurând uniform sfoara măcelarului sub aripă și înconjurați picioarele. Trageți capetele și legați-le în partea de sus trăgând picioarele împreună și înfășurând aripile. Condimentează cu sare și freacă cele 2 linguri de ulei de canola pe exteriorul puiului. Prăjiți la cuptor timp de 55 până la 65 de minute, în funcție de cuptor. Sucurile din partea cea mai groasă a coapsei ar trebui să curgă limpede (adică nu roz din sânge) și să se înregistreze între 155 și 160 de grade F atunci când sunt testate cu un termometru cu citire instantanee.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
5
Scoateți puiul din cuptor și lăsați-l să se odihnească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
6
Între timp, puneți șalotele și măslinele verzi și negre în vasul unui robot de bucătărie. Se pulsează până se toacă fin, 30 până la 45 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine De Porumb (vezi Mai Jos)Aluat De Pâine De Porumb (vezi Mai Jos)
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Adăugați whisky-ul și cu mașina în funcțiune, turnați 1/4 cană de ulei de măsline într-un flux lent. Notă: adăugați mai mult ulei, dacă este necesar, și pulsați pentru a amesteca. Gustați pentru condimente și lăsați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
WhiskyWhisky
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
8
Puneți puiul, cu pieptul în sus, pe o tăietură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
9
Tăiați sfoara măcelarului, apoi tăiați lungimea sternului, de ambele părți, și detașați carnea ușoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
10
Tăiați în jurul fiecărei coapse și detașați-le și ele. Aranjați pe un platou.
11
Stropiți orice suc de scurgere pe pui. Într-un castron mic, amestecați untul, coaja de lămâie și un strop de sare de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
12
Întindeți o parte din untul moale pe carnea deschisă și întunecată, păstrând puiul, cu pielea în sus, pe platoul de servire. Se acoperă cu o parte din tapanadă și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Ardei ArbolArdei Arbol
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista