Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și דל פחמימות, rețete în cutia de rețete, puiul prăjit întreg cu tapenadă de casă ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 4 și costă 2,47 USD pe porție. O porție conține 780 calorii, 37g de proteine, și 68G de grăsime. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 1 oră și 35 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de ulei de canolan sau sare de mare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 62 ar spune că a lovit locul. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 57%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pui prăjit întreg cu tapenadă de casă, Tapenadă de măsline pui Crustat și Quinoa cu usturoi prăjit, ardei roșii prăjiți și busuioc, și Tapenadă De Roșii Prăjite.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Condimentați cavitatea interioară cu sare. Aranjați puiul, cu pieptul în sus, într-o tigaie cu un suport. Se curăță lămâia și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
4
Tăiați lămâia zestată în jumătate și puneți-o în interiorul cavității păsării împreună cu cimbru și măsline suplimentare. Strângeți puiul înfășurând uniform sfoara măcelarului sub aripă și înconjurați picioarele. Trageți capetele și legați-le în partea de sus trăgând picioarele împreună și înfășurând aripile. Condimentează cu sare și freacă cele 2 linguri de ulei de canola pe exteriorul puiului. Prăjiți la cuptor timp de 55 până la 65 de minute, în funcție de cuptor. Sucurile din partea cea mai groasă a coapsei ar trebui să curgă limpede (adică nu roz din sânge) și să se înregistreze între 155 și 160 de grade F atunci când sunt testate cu un termometru cu citire instantanee.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Aluat De Pâine De Porumb
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
2 Cesti Catei De Usturoi
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Scoateți puiul din cuptor și lăsați-l să se odihnească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Între timp, puneți șalotele și măslinele verzi și negre în vasul unui robot de bucătărie. Se pulsează până se toacă fin, 30 până la 45 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine De Porumb (vezi Mai Jos)
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-o
7
Adăugați whisky-ul și cu mașina în funcțiune, turnați 1/4 cană de ulei de măsline într-un flux lent. Notă: adăugați mai mult ulei, dacă este necesar, și pulsați pentru a amesteca. Gustați pentru condimente și lăsați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Whisky
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
8
Puneți puiul, cu pieptul în sus, pe o tăietură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
9
Tăiați sfoara măcelarului, apoi tăiați lungimea sternului, de ambele părți, și detașați carnea ușoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
10
Tăiați în jurul fiecărei coapse și detașați-le și ele. Aranjați pe un platou.
11
Stropiți orice suc de scurgere pe pui. Într-un castron mic, amestecați untul, coaja de lămâie și un strop de sare de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils Argintii
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
12
Întindeți o parte din untul moale pe carnea deschisă și întunecată, păstrând puiul, cu pielea în sus, pe platoul de servire. Se acoperă cu o parte din tapanadă și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie