Pui Prăjit În Stil Sudic
Stilul sudic de pui prăjit ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 535 calorii, 28G de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. 23 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de coapse de pui, scurtarea legumelor solide, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Încercați Pui Prăjit În Stil Japonez, Pui prăjit în stil sudic, și Pui Prăjit În Stil Sudic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie medie, puneți puiul și acoperiți cu lapte. Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider timp de 2 ore până peste noapte. Acest lucru ajută la fragezirea cărnii, dar este opțional
Într-o cratiță mare la foc mediu-mare, folosind clești, transferați puiul în oală, apoi turnați laptele. Aduceți laptele la fiert, apoi reduceți focul la mediu-scăzut, permițând să fierbeți până când puiul este gătit în întregime, aproximativ 20 de minute.
Scoateți puiul din lapte și puneți-l pe un suport pentru a se răci. Lăsați-le să stea până se încălzesc aproximativ 15 minute, apoi se usucă folosind un prosop de bucătărie.
Încălziți scurtarea legumelor într-un cuptor olandez la foc mare doar până când este aproape la punctul de fumat în jurul valorii de 325 grade F.
Într-o pungă mare cu fermoar, adăugați sare, făină, piper cayenne, agitați pentru a combina.
Într-un castron mediu, bateți 1 ou.
Așezați fiecare bucată de pui, câte 1 pe rând, în pungă și agitați pentru a acoperi puiul. Apoi înmuiați puiul în ou pentru a acoperi.
Așezați puiul înapoi în făină pentru a acoperi a doua oară. Repetați această metodă pe restul de 3 bucăți de pui.
Aruncați ușor fiecare bucată de pui în ulei fierbinte, permițând pielea să se croiască și să devină maro auriu, aproximativ 1 minut pe fiecare parte.
Scoateți din ulei și transferați pe o placă căptușită cu prosop de hârtie.