Pui prăjit umplut cu fenicul și usturoi

Pui prăjit umplut cu fenicul și usturoi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați puiul prăjit umplut cu fenicul și usturoiul. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă $ 4.99 pe portie. O porție conține 1127 calorii, 88G de proteine, și 74G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați maghiran, sare, lămâi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptură de curcan cu usturoi, salvie și fenicul, Friptură de porc cu frecare de fenicul-usturoi, și Friptură de porc umplută cu fenicul și Prosciutto pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti fenicul intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana cand este frageda cand este perforata cu cutit, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scurgere.
3
Transferați în castron.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se amestecă în 2 linguri ulei; usturoi; 1 lingură fiecare semințe de fenicul, cimbru, rozmarin, tarhon și maghiran; apoi 3/4 linguriță sare și 1/2 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De FeniculSemințe De Fenicul
MaghiranMaghiran
RozmarinRozmarin
TarhonTarhon
UsturoiUsturoi
PiperPiper
CimbruCimbru
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
5
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Se amestecă restul de 1 lingură fiecare semințe de fenicul și ierburi într-un castron mic. Clătiți puii în interior și în exterior; se usucă. Frecați puii în interior și în exterior cu jumătăți de lămâie, strecurând o parte din suc în cavități. Frecați în afara găinilor cu 1/4 cană de ulei, apoi amestec de semințe de fenicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De FeniculSemințe De Fenicul
PuiPui
IerburiIerburi
SucSuc
LămâieLămâie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Presărați puii generos cu sare și piper. Umpleți ușor puii cu un amestec de fenicul proaspăt. Legați picioarele împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PuiPui
FeniculFenicul
8
Așezați puii, cu pieptul în jos, într-o tigaie mare. Aranjați amestecul de fenicul proaspăt rămas în jurul găinilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PuiPui
FeniculFenicul
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
9
Prăjiți puii 30 de minute, ungând ocazional cu sucuri de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PuiPui
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Combinați vinul și bulionul și turnați peste găini. Prăjiți 15 minute. Întoarceți pieptul găinilor în sus. Prăjiți puii până când sucurile curg limpede când sunt străpunse cu furculița în partea cea mai groasă a coapsei, cu aproximativ 40 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PuiPui
BulionBulion
VinVin
11
Transferați puii și amestecul de fenicul pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PuiPui
FeniculFenicul
12
Turnați sucurile de tigaie în castron; îndepărtați grăsimea.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
13
Se toarnă sucuri peste pui și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PuiPui
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate36
Revista