Pui prăjit umplut cu fenicul și usturoi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați puiul prăjit umplut cu fenicul și usturoiul. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă $ 4.99 pe portie. O porție conține 1127 calorii, 88G de proteine, și 74G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați maghiran, sare, lămâi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptură de curcan cu usturoi, salvie și fenicul, Friptură de porc cu frecare de fenicul-usturoi, și Friptură de porc umplută cu fenicul și Prosciutto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti fenicul intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana cand este frageda cand este perforata cu cutit, aproximativ 8 minute.
Se amestecă în 2 linguri ulei; usturoi; 1 lingură fiecare semințe de fenicul, cimbru, rozmarin, tarhon și maghiran; apoi 3/4 linguriță sare și 1/2 linguriță piper.
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Se amestecă restul de 1 lingură fiecare semințe de fenicul și ierburi într-un castron mic. Clătiți puii în interior și în exterior; se usucă. Frecați puii în interior și în exterior cu jumătăți de lămâie, strecurând o parte din suc în cavități. Frecați în afara găinilor cu 1/4 cană de ulei, apoi amestec de semințe de fenicul.
Presărați puii generos cu sare și piper. Umpleți ușor puii cu un amestec de fenicul proaspăt. Legați picioarele împreună.
Așezați puii, cu pieptul în jos, într-o tigaie mare. Aranjați amestecul de fenicul proaspăt rămas în jurul găinilor.
Prăjiți puii 30 de minute, ungând ocazional cu sucuri de tigaie.
Combinați vinul și bulionul și turnați peste găini. Prăjiți 15 minute. Întoarceți pieptul găinilor în sus. Prăjiți puii până când sucurile curg limpede când sunt străpunse cu furculița în partea cea mai groasă a coapsei, cu aproximativ 40 de minute mai mult.
Transferați puii și amestecul de fenicul pe platou.
Turnați sucurile de tigaie în castron; îndepărtați grăsimea.
Se toarnă sucuri peste pui și se servește.