Pui Prăjit Perfect Crocant

Pui Prăjit Perfect Crocant
Rețeta perfectă de pui prăjit crocant este gata în aproximativ 13 ore și 10 minute și este cu siguranță o mare lactate gratuit opțiune pentru iubitorii de mâncare din sud. Această rețetă servește 3 și costă 100 de cenți pe porție. Acest curs principal are 522 calorii, 33g de proteine, și 27G de grăsime per portie. Mergeți la magazin și ridicați usturoi granulat, albușuri de ou, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. 174 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Cartofi prăjiți-crocanți, ușori și perfecți, Cartofi Prăjiți Ușor, Crocanți - Perfect De Fiecare Dată, și Pui Prăjit Perfect pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați copanele și coapsele de pui într-un bol și turnați suficient lapte de unt peste pui pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați timp de 12 până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
2
Combinați făina, făina de porumb, ceapa granulată, usturoiul granulat, cimbru, sare, boia de ardei, glutamatul monosodic, praful de copt și ardeiul cayenne într-un castron mare și larg.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MsgMsg
Murături CușerMurături Cușer
Ceapă GranulatăCeapă Granulată
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate FeliiPiersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
Opțional Busuioc Proaspăt Feliat SubțireOpțional Busuioc Proaspăt Feliat Subțire
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
3
Scoateți puiul din zară și scuturați excesul. Aruncați laptele de unt. Se usucă puiul cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
4
Scufundați puiul în albușuri de ou și apăsați în amestecul de făină. Lăsați puiul acoperit să se odihnească pe un suport de sârmă timp de 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
5
Umpleți o tigaie din fontă sau o friteuză adâncă cu ulei vegetal aproximativ 1/3 plin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
Echipamente pe care le vei folosi
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Se încălzește la 350 grade F (175 grade C).
7
Preîncălziți cuptorul la 250 grade F (120 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
8
Prăjiți puiul în ulei fierbinte în loturi până se rumenesc și nu mai sunt roz în centru, 8 până la 10 minute pe fiecare parte. Coapsele pot dura mai mult timp pentru a prăji decât copanele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
9
Transferați puiul prăjit într-un suport de sârmă sau într-o tavă căptușită cu prosop de hârtie pentru a se scurge. Păstrați puiul cald în cuptorul preîncălzit în timp ce prăjiți bucățile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, Sparkling Wine și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Bully Hill Vineyards Dry Riesling. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
Viile Bully Hill Dry Riesling
Viile Bully Hill Dry Riesling
DificultateExpert
Gata În13 hrs, 10 m.
Porții3
Scor De Sănătate10
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista