Pui Prăjit La Țară
Țara Fried Chicken ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 566 calorii, 40g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 19 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână făină pentru toate scopurile, jumătăți de piept de pui, șobolani și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza toate făină scop ai putea urma acest curs principal cu Scorțișoară zahăr soda pâine ca desert. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii alimentelor din sud. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Pui Prăjit La Țară, Charles ' Country Pan Fried Chicken, și Friptură De Pui Prăjită Cu Sos De Țară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați sânii de pui între două foi de plastic greu și lăsați puiul cu partea netedă a unui ciocan de carne la o grosime de 3/4 inch.
Bateti Zara, ceapa, usturoiul, 2 linguri sare, zahar, chimen si piper intr-un bol; transferați amestecul într-o pungă de plastic resigilabilă.
Adăugați piept de pui, înveliți cu marinata, stoarceți excesul de aer și sigilați punga. Marinați la frigider peste noapte.
Umpleți o tigaie mare cu aproximativ 2 inci de ulei vegetal și încălziți la foc mediu.
Scoateți puiul din marinată și scuturați excesul. Se usucă puiul cu un prosop de hârtie. Aruncați marinada rămasă.
Cerneti faina, praful de copt si 2 lingurite de sare impreuna intr-un bol superficial. Apăsați pieptul de pui pe rând în amestecul de făină până când este ușor acoperit. Scufundați puiul acoperit în ouă bătute, apoi apăsați din nou în amestecul de făină pentru a acoperi; scuturați excesul de făină.
Prăjiți sânii de pui în loturi în ulei preîncălzit până când puiul este maro auriu și nu mai este roz în Centru, 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Scurgeți pe un platou căptușit cu prosop de hârtie și repetați cu puiul rămas.