Țara Fried Chicken ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 566 calorii, 40g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 19 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână făină pentru toate scopurile, jumătăți de piept de pui, șobolani și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza toate făină scop ai putea urma acest curs principal cu Scorțișoară zahăr soda pâine ca desert. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii alimentelor din sud. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Pui Prăjit La Țară, Charles ' Country Pan Fried Chicken, și Friptură De Pui Prăjită Cu Sos De Țară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați sânii de pui între două foi de plastic greu și lăsați puiul cu partea netedă a unui ciocan de carne la o grosime de 3/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Tenderizer De Carne
2
Bateti Zara, ceapa, usturoiul, 2 linguri sare, zahar, chimen si piper intr-un bol; transferați amestecul într-o pungă de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Ceapă Eșalotă
Usturoi
Piper
Chimen
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
Bateti
Bol
3
Adăugați piept de pui, înveliți cu marinata, stoarceți excesul de aer și sigilați punga. Marinați la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
Marinada
4
Umpleți o tigaie mare cu aproximativ 2 inci de ulei vegetal și încălziți la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Scoateți puiul din marinată și scuturați excesul. Se usucă puiul cu un prosop de hârtie. Aruncați marinada rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Pui întreg
Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
6
Cerneti faina, praful de copt si 2 lingurite de sare impreuna intr-un bol superficial. Apăsați pieptul de pui pe rând în amestecul de făină până când este ușor acoperit. Scufundați puiul acoperit în ouă bătute, apoi apăsați din nou în amestecul de făină pentru a acoperi; scuturați excesul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
Praf De Copt
Pui întreg
Făină Pentru Toate Scopurile
1 Ardei Morita Uscat
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Prăjiți sânii de pui în loturi în ulei preîncălzit până când puiul este maro auriu și nu mai este roz în Centru, 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
Pui întreg
Ulei De Gătit
8
Scurgeți pe un platou căptușit cu prosop de hârtie și repetați cu puiul rămas.
Sudul funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin ai putea încerca este Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.