Pui Prăjit La Cuptor

Pui Prăjit La Cuptor
Puiul prăjit la cuptor ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 311 calorii. Pentru 1,88 USD pe porție, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Taste of Home necesită jumătăți de piept de pui, boia de ardei, piper și condimente de pasăre. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 35 de minute. 129 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este un destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării din sud. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este uimitor. Încearcă Singurul Pui Prăjit La Cuptor De Care Aveți Nevoie, Pui prăjit la cuptor, și Pui Prăjit La Cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele patru ingrediente într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
2
Adăugați puiul, câte o bucată pe rând, și agitați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
3
Locul într-un 8-in. tigaie pătrată care a fost acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Coaceți, neacoperit, la 350 de euro timp de 30 de minute sau până când sucurile se limpezesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru pui prăjit. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu tariful la grătar. Dr. Thanisch Graacher Himmelreich Spatlese Riesling cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Dr. Thanisch Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
Dr. Thanisch Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
Graach este un sat viticol excelent în inima Moselului Mijlociu. Pârtiile abrupte ale podgoriei Graacher Himmelreich sunt orientate spre sud-vest. Sunt plantate exclusiv cu Riesling.Nasul prezintă o calitate florală dulce de plummeria, piersică proaspătă cu o notă de caracter petrol, care este comună în vinurile germane. Adesea, cu cât un vin German are mai multă vârstă, cu atât este mai puternic caracterul benzinei. Nu este nimic în neregulă cu vinurile cu această aromă. Această epocă din 2003, prezintă doar o aromă ușoară-medie de benzină. Plin de caracter, Himmelreich SP * * * cerul gurii este un amestec minunat de piersici, miere și mango. Greutatea medie interplays ispititor cu aciditatea fin legat.
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate38
Revista