Pui Prăjit La Cuptor

Pui Prăjit La Cuptor
Puiul prăjit la cuptor ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1814 calorii, 149g de proteine, și 127g de grăsime. Pentru $5.39 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Cap la magazin și ridica unt, să taie-up de pui, făină, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 190 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este extraordinar. Încercați Pui prăjit la cuptor-puiul prăjit la cuptor picant vă va mulțumi cu siguranță pe toți oaspeții dvs, Pui Prăjit La Cuptor, și Pui Prăjit La Cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 425 F. Se topește untul în tigaie de 13x9 inci în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
În vasul superficial, amestecați făină, paprika, sare și piper. Înveliți puiul cu amestec de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
3
Așezați puiul, cu pielea în jos, în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Coaceți descoperit 30 de minute. Întoarceți puiul; coaceți cu aproximativ 30 de minute mai mult sau până când sucul este limpede atunci când partea cea mai groasă este tăiată la os (170 cm.f pentru sâni; 180 cm. f pentru coapse și picioare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SucSuc
OsOs
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Echipamente

DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista