Pui prăjit cu umplutură de ierburi verzi
Friptura de pui cu umplutură de plante verzi necesită aproximativ 15 ore și 25 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.83 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 1074 calorii, 66g de proteine, și 86G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, arpagic și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Pui Prăjit Cu Umplutură De Nucă-Ierburi, Curcan prăjit parfumat cu ierburi cu umplutură de pâine de porumb, și Friptură de porc umplută cu anghinare condimentată cu ierburi și umplutură de ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Spălați puiul sub apă curgătoare rece și uscați-l cu prosoape de hârtie. La frigider, neacoperit, timp de cel puțin 12 ore și până la 2 zile.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F. Ungeți o tigaie de prăjire sau coacere cu ulei de canola.
Puneți pesmetul într-un castron mediu.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Presărați ficatul și pipota cu sare și piper.
Adăugați 1 lingură de unt în tigaie și când se topește, adăugați măruntaiele și gătiți rapid până se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 3 minute.
Transferați-le pe o tăietură, tocați-le mărunt și adăugați-le în pesmet. De pe foc, adăugați vinul și răzuiți fundul tigaiei pentru a disloca bucățile maronii; se toarnă lichidul pe pesmet și se amestecă.
Adăugați carnea de porc în tigaie și gătiți până se rumenesc, aproximativ 5 minute; răzuiți carnea de porc în castron cu amestecul de pâine.
Adăugați 3 linguri de unt, ceapa și 1/4 linguriță fiecare sare și piper în tigaie și gătiți la foc mediu până când ceapa este moale și fragedă, 10 până la 15 minute.
Adăugați salvia și usturoiul și gătiți cu 1 minut mai mult.
Adăugați ciorba elvețiană și gătiți până se ofilesc. Răzuiți amestecul și toate sucurile de unt pe pesmet și amestecați pentru a combina.
Adăugați arpagicul și coaja de lămâie și gustul pentru condimente, adăugând mai multă sare și piper, dacă este necesar.
Slăbiți pielea peste pieptul de pui. Introduceți restul de 4 linguri de unt rece sub pielea pieptului de pui, împingând în jos pentru a le dispersa. Frecați puiul peste tot cu o peliculă subțire de ulei de canola.
Presărați puiul puternic pe toate părțile cu 3/4 linguriță fiecare sare și piper. Umpleți cavitatea cu amestecul de pâine și umpleți pielea gâtului cu orice umplutură rămasă. Puneți pasărea în tigaia de prăjire cu ulei.
Prăjiți puiul până când pielea se usucă și untul se topește, aproximativ 15 minute. Reduceți căldura la 375 de grade F și continuați să prăjiți, ungând puiul o dată sau de două ori cu grăsimea care se acumulează în colțurile tigaiei, până când cea mai groasă parte a coapsei înregistrează 170 de grade F pe un termometru citit instantaneu, 45 până la 55 de minute.
Transferați puiul într-un platou mare pentru a vă odihni timp de 5 până la 10 minute. Strecurați sucurile de tigaie într-un bol și îndepărtați grăsimea.
Turnați 1/4 cană de apă în tigaia de prăjire, așezați-o pe un arzător la foc mare și răzuiți orice biți blocați pe fund cu o spatulă de cauciuc. Întoarceți sucurile degresate în tigaie și fierbeți împreună timp de 3 până la 5 minute pentru a face un sos subțire, natural. Condimentează cu sare și piper.
Tăiați puiul pe platou. Feliați aripile la articulație, răsuciți-le pentru a le îndepărta și așezați-le deasupra puiului.
Tăiați coapsele la articulație, răsuciți-le pentru a le îndepărta, tăiați-le în diagonală la articulația piciorului pentru a le separa în coapsă și Copan și așezați-le pe platou. Sculptați felii subțiri din carnea de sân și lăsați-le să se așeze în timp ce cad; se toarnă puțin sos peste carnea albă, evitând umezirea pielii crocante a coapselor.
Tăiați gâtul umplut în felii și serviți cu restul de sos într-un ulcior mic pe lateral.