Pui prăjit cu rozmarin, lămâie și miere

Puiul prăjit cu rozmarin, lămâie și miere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 87G de proteine, 85g de grăsime, și un total de 1231 calorii. Pentru $6.39 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați găini, suc de lămâie, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui Prăjit Cu Rozmarin, Lămâie Și Miere, Pui prăjit cu prune de rozmarin cu miere, și Pui fript cu rozmarin și lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 buc. F. tapetați o tigaie mare cu 3/4 de crenguțe de rozmarin.
Bateți 1/2 cană de ulei, suc de lămâie și miere într-un castron mic pentru a amesteca. Folosind mâinileși începând de la capătul gâtului puiului,ridicați ușor pielea departe de sân. Sub pieledin fiecare pui, frecați 1/4 cană amestec de lămâie în carne.
Stropiți amestecul rămas de lămâiepeste tot în afara găinilor.
Așezați 1 jumătate de lămâie și 1 șalotă în interiorfiecare cavitate de pui; umpleți cu crenguțe de trandafir rămase, împărțind în mod egal. Condimenteazăpui peste tot cu sare și piper.
Așezați șalotele rămase în jurul găinilor; Aranjați 4 runde de lămâie deasupra fiecărui pui.
Stropiți șalotele și rondele de lămâie curămânând 2 linguri de ulei.
Prăjiți puii, bătând frecvent cusucuri de tigaie, timp de 45 de minute. Creșteți temperatura cuptorului la 425 cm. f și continuați prăjirea până când un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a coapsei înregistrează 165 cm.f,iar pielea este aurie și crocantă, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Puneți sucuri de tigaie peste găini,șalotă și felii de lămâie și serviți în tigaie.