Pui Prăjit Cu Lămâie Și Rozmarin Cu Cartofi
Puiul prăjit cu lămâie și rozmarin cu cartofi necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 197 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână piper, lămâi, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui de rozmarin cu lămâie prăjită și cartofi roșii, Lemon Rosemary pui prăjit și cartofi, și Pui prăjit cu lămâie-rozmarin cu cartofi crocanți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Îndepărtați partea galbenă a cojii din lămâi, folosind un cojitor de legume și lăsând pielea albă interioară pe fructe; tocați fin coaja și dați deoparte. Strângeți sucul din lămâi; puneți sucul deoparte. Rezervați jumătățile de lămâie stoarse.
Scoateți și aruncați mănușile și gâtul din pui. Clătiți puiul cu apă rece; se usucă. Tăiați excesul de grăsime. Umpleți cavitatea corpului cu jumătăți de lămâie rezervate.
Combinați coaja de lămâie rezervată, rozmarinul și următoarele 3 ingrediente într-un castron mic; amestecați 2 linguri de suc de lămâie rezervat. Aruncați sucul de lămâie rămas.
Combinați cartofii și uleiul de măsline într-un castron mare; aruncați bine.
Adăugați 2 linguri amestec de coajă de lămâie în cartofi, aruncând pentru a acoperi; deoparte.
Începând de la cavitatea gâtului, slăbiți pielea de pe piept și copane introducând degetele, împingând ușor între piele și carne.
Presărați amestecul rămas de coajă de lămâie sub pielea slăbită și frecați peste piept și carne de Copan.
Așezați puiul, cu pieptul în sus, pe raftul unei tigaie pentru broiler acoperită cu spray de gătit. Aranjați cartofii într-un singur strat în jurul puiului.
Coaceți la 400 timp de 1 oră sau până când termometrul de carne introdus în partea cărnoasă a coapsei înregistrează 18
Acoperiți puiul liber cu folie; lăsați să stea 10 minute. Aruncați pielea.