Pui Prăjit Cu Ierburi Portocalii

Pui Prăjit Cu Ierburi Portocalii
Nevoie de un fără gluten și Fel principal primar? Puiul prăjit cu ierburi portocalii ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 814 calorii, 57G de proteine, și 61G de grăsime fiecare. Pentru $ 2.51 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți usturoi, pui, salvie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Prăjită Orange-Herb Joc Găină, Somon prăjit cu sos de portocale, și Carne de porc prăjită cu sos de portocale.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Se toarnă bulionul de pui într-o tigaie mică și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
3
Slăbiți pielea de pe sânii și coapsele puiului. Umpleți bucățile de unt uniform sub pielea puiului și puneți-le în tigaia de prăjire. Strângeți jumătățile portocalii peste pui și umpleți jumătățile portocalii în cavitatea puiului. Legați picioarele împreună cu sfoară de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
4
Presărați puiul cu sare și piper după gust, apoi frecați usturoiul tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
5
Stropiți untul topit peste tot puiul, apoi așezați crengutele de plante pe piept și în jurul picioarelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
6
Acoperiți vasul cu folie de aluminiu și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute. Descoperă și ungeti carnea de pui cu sucuri tigaie. Continuați să gătiți până când puiul nu mai este roz sau până când un termometru pentru carne introdus în partea cea mai groasă a coapsei citește 165 grade F (74 grade C), 1 până la 2 ore. Ungeti puiul la fiecare 10-15 minute dupa ce il descoperiti. Odată gătit, lăsați puiul să se odihnească din cuptor timp de 10 minute înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate7
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista