Pui prăjit cu cartofi și șalotă

Puiul prăjit cu cartofi și eșalotă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 435 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați bucăți de coapse și picioare de pui pe piele, ulei de măsline, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Pulpe de pui cu cartofi dulci prăjiți și șalotă, Dovlecei Prăjiți, Cartofi, Șalotă Și Ierburi, și Piure de cartofi cu usturoi prăjit și șalotă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 232°.linia de Jos și părțile laterale ale unei tigaie de copt de 9 x 13 inci cu folie de aluminiu rezistentă. În tava de copt, aruncați cartofii și șalotele cu ulei, rozmarin și 1/2 linguriță. sare. Prăjiți timp de 15 până la 20 de minute.
Într-un castron mic, combinați sosul de soia, mierea și muștarul.
Scoateți vasul de copt din cuptor și amestecați amestecul de cartofi. Aburiți un suport de sârmă cu spray de gătit și așezați-l deasupra vasului de copt.
Periați cu amestec de sos de soia și prăjiți până când un termometru citit instantaneu înregistrează 74° când este blocat în cea mai groasă parte a coapsei, aproximativ 35 de minute (verificați puiul după 20 de minute; dacă pielea se rumeneste prea repede, cortați puiul cu folie).
Lăsați să se odihnească 5 minute.
Serviți puiul cu amestec de cartofi.