Chicken provensal este un fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 296 calorii, 27G de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, jumătăți de piept de pui, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma vinul alb, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui Provensal, Pui Provensal, și Piept De Pui Provensal.
Instrucțiuni
1
Presărați puiul peste tot cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Sare
2
Așezați făina într-un castron puțin adânc. Dragă pui în făină pe ambele părți, scuturând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până când este fierbinte. Saut pui până devine auriu și gătit, întorcându-se o dată, 5 până la 7 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Scoateți puiul pe o farfurie; cort cu folie pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
5
Adăugați usturoiul în tigaie și gătiți, amestecând, până când este parfumat, aproximativ 30 de secunde. Se amestecă vinul și roșiile, răzuind orice bucăți rumenite de pe fundul tigaiei cu o lingură de lemn. Aduceți la fierbere și gătiți pentru a amesteca aromele, amestecând des, 2 până la 3 minute. Se amestecă măslinele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Usturoi
Măsline
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
Tigaie
6
Așezați puiul pe farfurii; sos de lingură deasupra.