Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul portughez. O porție conține 1309 calorii, 77g de proteine, și 74G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 5,81 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ceapă cipolline, unt, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma paprika maghiară, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă portugheză de pui II, Portugheză o oală de pui și cartofi, și Pui Portughez Piri Piri.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Bateți 1 cană de făină, 1 lingură de boia, 1 1/2 lingurițe de sare și 1/2 linguriță de piper negru proaspăt măcinat într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Adăugați bucăți de pui în făina condimentată, câte 1 și întoarceți-le la strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Pui
Făină Condimentată
4
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați carnea de pui, pielea în jos și saut-ul până se rumenesc, 3 până la 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
6
Transferați puiul în farfurie; rezervați tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Aranjați puiul într-un singur strat într-o oală mare rezistentă la cuptor. Se acoperă cu roșii și suc, prosciutto, ceapă, ardei, usturoi, pătrunjel și frunze de dafin; se presară cu 1/4 linguriță de boia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Prosciutto
Tomate
Pui întreg
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Pătrunjel
Ardei
Usturoi
Ceapă
Suc
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
8
Adăugați vin și Port în tigaia rezervată. Aduceți la fierbere, răzuind bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Port
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Se ia de pe foc.
10
Bateți muștarul și pasta de roșii; se toarnă amestecul peste pui și se aduce la fierbere. Capac; transfer la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
Pui întreg
Muștar
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Cuptor
11
Fierbeți puiul până când este foarte fraged, aproximativ 1 1/2 ore. Aruncați frunzele de dafin și pătrunjelul. Folosind clești, transferați puiul și toppingurile pe platou. Întoarceți sosul în oală pentru a fierbe. Dacă se dorește sos mai gros, amestecați 1 lingură de făină și unt într-un castron mic până se formează o pastă netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Pui întreg
Pătrunjel
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Clește
Bol
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
12
Adăugați pasta de făină în sos și bateți pentru a amesteca. Fierbeți până când sosul se îngroașă până la consistența dorită, amestecând des. Condimentează sosul după gust cu sare și piper. Se pune lingura peste pui si se serveste.