Pui Portughez

Pui Portughez
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul portughez. O porție conține 1309 calorii, 77g de proteine, și 74G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 5,81 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ceapă cipolline, unt, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma paprika maghiară, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă portugheză de pui II, Portugheză o oală de pui și cartofi, și Pui Portughez Piri Piri.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Bateți 1 cană de făină, 1 lingură de boia, 1 1/2 lingurițe de sare și 1/2 linguriță de piper negru proaspăt măcinat într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Adăugați bucăți de pui în făina condimentată, câte 1 și întoarceți-le la strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PuiBucăți De Pui
Făină CondimentatăFăină Condimentată
4
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați carnea de pui, pielea în jos și saut-ul până se rumenesc, 3 până la 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
6
Transferați puiul în farfurie; rezervați tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Aranjați puiul într-un singur strat într-o oală mare rezistentă la cuptor. Se acoperă cu roșii și suc, prosciutto, ceapă, ardei, usturoi, pătrunjel și frunze de dafin; se presară cu 1/4 linguriță de boia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
ProsciuttoProsciutto
TomateTomate
Pui întregPui întreg
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
PătrunjelPătrunjel
ArdeiArdei
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
8
Adăugați vin și Port în tigaia rezervată. Aduceți la fierbere, răzuind bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortPort
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Se ia de pe foc.
10
Bateți muștarul și pasta de roșii; se toarnă amestecul peste pui și se aduce la fierbere. Capac; transfer la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
Pui întregPui întreg
MuștarMuștar
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
CuptorCuptor
11
Fierbeți puiul până când este foarte fraged, aproximativ 1 1/2 ore. Aruncați frunzele de dafin și pătrunjelul. Folosind clești, transferați puiul și toppingurile pe platou. Întoarceți sosul în oală pentru a fierbe. Dacă se dorește sos mai gros, amestecați 1 lingură de făină și unt într-un castron mic până se formează o pastă netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Pui întregPui întreg
PătrunjelPătrunjel
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
CleșteClește
BolBol
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
12
Adăugați pasta de făină în sos și bateți pentru a amesteca. Fierbeți până când sosul se îngroașă până la consistența dorită, amestecând des. Condimentează sosul după gust cu sare și piper. Se pune lingura peste pui si se serveste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista