Pui portocaliu parfumat cu cartofi piure de Scallion
Puiul portocaliu parfumat cu cartofi piure de Scallion este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție conține 158 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Dacă aveți la îndemână pui, miere, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Pui portocaliu parfumat cu cartofi piure de Scallion, Cartofi Piure De Lapte De Scallion, și Piure de smântână și cartofi Scallion pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați puiul într-un castron mare.
Combinați ingredientele rămase și acoperiți puiul.La frigider, acoperit, timp de 2 până la 4 ore.
Scoateți puiul cu 30 de minute înainte de gătit. Preîncălziți cuptorul la 375 F. Aranjațipui într-o tigaie de prăjire superficială.
Se toarnă 2/3 cană de marinată în tigaie.
Coaceți puiul, ungând frecvent, timp de 1 oră.
Transferați pe un platou. Se strecoară sucurile de tigaie într-o cratiță mică și se fierbe până se îngroașă,aproximativ 10 minute.
Stropiți sosul peste pui și presărați cu scallions.
Se servește cu piure de cartofi Scallion